1Lovidermkliniken drivs av Anneli Vicklander, undersköterska och hudterapeut som både har nationell och internationell yrkeserfarenhet samt är utbildare inom flera kosmetiska områden. Jag har alltid haft ambitionen att arbeta inom den mer avancerande hudvården. Jag har själv haft stora problem med min hud och vet vad det innebär och hur dåligt man faktiskt kan må. Jag tar mitt arbete på största allvar och mitt mål är att få dig så bra som bara är möjligt på så kort tid så möjligt. Jag samarbetar med hudläkare och plastikkirurger och andra specialister för att mina kunder och patienter ska få den bästa hjälp som man kan få.
Jag behandlar hudproblem med mer medicinska behov som exempelvis, roccacea, acne, pereoral dermatit, pigmentförändringar och solskadad hud, torr och känslig hud. Naturligtvis utförs även klassiska ansiktsbehandlingar.

Jag har specialiserat mig på behandlingar som ger ett bra och långvarigt resultat. Vid första besöket gör jag alltid en noggrann analys av din hud och därefter skräddarsys just din behandling. Lovidermkliniken öppnade i mars 2008, dessförinnan arbetade jag på Lovisakliniken, hudläkarmottagning i tio år.

Jag ser fram emot att få ta hand om dig.

Välkommen!

/Anneli Vicklander